- hirdetés -

Nagy Józsefné Éva neve ismerősen csenghet Az egészség tálalva nevet viselő nyereményjátékunk követői számára. A szeptemberi receptverseny győztese neki ajánlotta fel ajándékutalványát, októberben pedig Éva lett a valódi nyertes, aki a legtöbb lájkot gyűjtötte facebook oldalunkon.

Nagy Józsefné Éva a fia miatt kezdett el egészséges ételeket főzni. Tomika már kétszer esett át életmentő szívműtéten, így diétásan kell étkeznie, és emellett pajzsmirigybetegségben is szenved. Édesanyja így kókuszolajjal főz, búzaliszt helyett zabpehelylisztet használ, cukor helyett pedig édesítővel teszi ízletessé az ételt.

Ebben a hónapban Éva cukkinis krémlevesével és paradicsomos, cukkinis spagettijével nevezett, és aratott győzelmet receptversenyünkön.

– Szeretnék biztatni minden orosházit és környékbelit, hogy pályázzanak. Biztosan rajtam kívül is sokan főznek vagy sütnek speciális alapanyagokból. Ezek az ételek is ugyanolyan finomak tudnak lenni, csak meg kell tanulni őket jól elkészíteni. A kisfiam is nagyon szereti az ízüket, és amellett, hogy az egészségének is jót tesznek, még a súlygyarapodását is megállították – emelte ki Nagy Józsefné Éva.

Novemberben sütőtökös receptekkel vehetnek részt nyereményjátékunkon. Fődíjunk ez alkalommal is a Diéta-Tárház utalványa lesz. Receptjeiket az OrosCafé facebook oldalára tölthetik fel. Sok sikert kívánunk minden nevezőnek!

A kiemelt kép a szeptemberi nyereményátvételkor készült (készítette: Horváth Bence)

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.