- hirdetés -

Játsszon velünk novemberben is! A győzelemhez nem kell más, csak egy finom és egészséges sütőtökös recept. És persze jó sok lájk a facebook oldalunkon.

Az OrosCafe Kft. nyereményjátékot hirdet olvasói számára! Nincs más dolga, mint elküldeni egy egészséges étel receptjét, valamint egy fotót, amin az Ön által készített és tálalt finomság szerepel. Az étel lehet édes vagy sós, desszert vagy főétel, mindegy, csak szerepeljen benne a SÜTŐTÖK mint összetevő.

Kommentben töltse fel ezt a facebook oldalunkra! A legtöbb lájkot gyűjtő kommentelő GARANTÁLT nyereményt kap: A nyeremény egy 5000 Ft értékű vásárlási utalvány, melyet a Diéta-Tár Ház üzletében vásárolhat le.

Ne felejtse el lájkolni az oldalunkat valamint azokat a recepteket és képeket, melyek a legjobban tetszenek Önnek! Ossza meg a posztot, és kérje ismerősei segítségét! Több fotót is lájkolhat, és a saját receptjén túl a kedvenceire is szavazhat!

A játék időtartama

2020. november 2. – 2020. november 20., 12 óra.

Szabályok

Egy felhasználó csak egy recepttel vehet részt a versenyen. Amennyiben több fotót tölt fel, az elsőként feltöltött fotója kerül be a versenybe. A játék 2020. november 20-án délben zárul. November 23-én délelőtt 10 óráig tesszük közzé a nyertest, és ekkor privát üzenetben értesítjük őt.

Kérjük, csak azok jelentkezzenek játékunkra, akik a nyereményt az eredményhirdetés hetében át tudják venni az orosházi Diéta-Tár Ház üzletben.

Sok sikert kíván mindenkinek az OrosCafé!

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.