- hirdetés -

Itt a nyári szünet és vele elkezdődtek az ilyenkor megszokott táborok is. A légtornával és rúdtánccal foglalkozó Takács testvérpár is gyerekekkel foglalkozik a következő néhány hétben.

Már a reggeli edzéstől kissé megfáradt fiatalokkal találkoztunk, amikor délelőtt beléptünk Takács Andrea és Takács Noémi saját edzőtermébe. Hétfőn kezdődött a napközis nyári táboruk első hete, ahol először a 6-12 éves korosztállyal edzenek.

Fotó: Rosta Tibor

– Ez egy akrobatikus nyári tábor, ahol mindazokat a stílusokat tanítjuk a gyerekeknek, amit mi képviselünk. Tehát van tissue, rúdtánc és karika is, de különböző játékos és szabadidős programokkal is készültünk – sorolta Andrea.

A koronavírus-járvány miatt hosszú bezártság után érkeztek a fiatalok, az edzőpáros szerint ez érződik is rajtuk. Elmondásuk szerint mindenki nagyon élvezi, hogy végre kiszabadulhattak otthonról, tele vannak energiával a gyerekek.

Fotó: Rosta Tibor

A napközis jellegű tábor minden turnusában maximum tíz főt fogadnak. Jövő héten a 12 éves kor feletti korosztály látogatja napi szinten az új edzőtermet.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.