- hirdetés -

Az enyhítések után is segít a térségben élőknek a Dél-Békés Mentőcsoport.

Sokan kérdezik a DBMCS még meddig biztosítja a lakosság számára ingyenesen a fertőtlenítőszert és a maszkokat. Válasz: Ameddig igény van rá – olvasható a mentőcsoport Facebook-oldalán.

A posztban az is szerepel, hogy korlátozások enyhítése miatt nagyobb mozgás várható és a maszkok viselése is sok helyen kötelező lesz. Ezért ahogy eddig, jövő héten is a megszokott helyeken és időben térítésmentesen biztosítják a lakosság számára is a koronavírus elleni védekezéshez szükséges eszközöket és anyagokat.

Ezen a héten 16000 liter fertőtlenítővel 4400 maszkot osztott ki a Dél-Békésben élők között, április 30-án éppen Rákóczitelepen.

A segitunkdelbekes.hu oldalon továbbra is várják intézmények, egyházak, vállalkozások, hivatalok kérését, melyeket egy-két napon belül teljesítenek. Ezen felül továbbra is elvégzik a közterületek iskolák és a nyitás előtt álló intézmények fertőtlenítését. Legutóbb Orosházán a Táncsics gimnázium kollégiumában és az Alföld Gyöngye Hotelben vírusmentesítettek az önkéntesek.

Sokan kérdezik a DBMCS még meddig biztosítja a lakosság számára ingyenesen a fertőtlenítőszert és a maszkokat.Válasz:…

Közzétette: Dél-Békés Mentőcsoport – 2020. április 30., csütörtök

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.