- hirdetés -

Még mindig azt mondjuk, maradj otthon! De attól, hogy a négy fal közt vagy, még nem kell lemondanod a mozgásról. A miniedzés járvány idején házhoz megy!

Told egy kicsit félre a kanapét! Kérd meg a családot, hogy adjanak neked 12 percet, amikor csak magadra figyelhetsz!

Mivel tudjuk, hogy egyedül és az edzőtermen kívül sokkal nehezebb ösztönözni magunkat a munkára, így arra kértük videóink főszereplőit, hogy csupán 10-12 percben dolgoztassák át mindenünket. Úgyhogy intenzív, de szórakoztató és nagyon hatásos programok várnak rád, amiket megcsinálhatsz akár a szobádban is! Vagy ha jó az idő, irány a kert vagy az erkély!

A zene, az edző, a gyakorlatok adottak, a legtöbbjükhöz eszköz sem kell, vagy ha igen, olyan, ami a háztartásban biztosan megtalálható. Szóval másra nincs már szükséged, csak az akaraterődre!

Első alkalommal Borbély Bettina ZONA edzésén vehettünk részt, ma pedig Patyiné Bogdánffy Ágnes mozgat át minket intervall edzésével.
A bemelegítés után vár rád egy jó kis kardió rész, azt követően néhány kemény comb, fenék, váll és tricepsz gyakorlat, majd végük a hasadat dolgoztathatod meg. Vagyis összegezve mindenedet érezni fogod a miniedzés után! A gyakorlatok három körben követik egymást, de ha bírod, akár többször megismételheted őket!

HAJRÁ!

Nincs másra szükséged, csak egy plédre (ha nincs melletted szőnyeg), és egy székre. És ami a legfontosabb, az elszántságodra!

Patyiné Bogdánffy Ágnessel két hét múlva újra találkozhatsz! Akkor is egy intervall edzést hoz majd el neked! A gyakorlatok újak lesznek, de ígérjük, legalább ennyire fárasztóak!

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.