- hirdetés -

December 29-én régi-új helyszínen, az Eötvös csarnokban tartotta meg jubileumi harmincadik koncertjét az Orosházi Fúvószenekar (OFZE). Aki lemaradt róla, most az egész eseményt visszanézheti március 30-án, 19 órától a zenekar Youtube-csatornáján.

Eseményekben gazdagon zárta le 2019-ben fennállása 90. évét az Orosházi Fúvószenekar. Számos vendégszereplés, fúvós találkozó vagy éppen a városalapítás évfordulója alkalmából tartott koncert követte egymást. Az évet egy felejthetetlen jubileumi, harmincadik alkalommal megrendezett szilveszteri koncerttel zárták le december 29-én.

A könnyű és komolyzenét ötvöző este ezúttal is nagy sikert hozott. Az Eötvös csarnokot megtöltő mintegy 900 fős közönség állva tapsolt a zenekarnak. Az idei évben azonban a koronavírus terjedése miatt sok más egyesülethez hasonlóan nekik is el kellett halasztaniuk egy időre bemutatóikat, fellépéseiket.

Szilveszteri koncertjét ismétli meg csatornáján az Orosházi Fúvószenekar (Fotó: Kecskeméti Krisztina)

A zenekar Facebook-oldalán leírta, hogy a karantén nehézségein enyhítve próbálnak egy kis örömet szerezni az embereknek. Ezért március 30-án, 19 órától Youtube-csatornájukon teszik közzé a 30. szilveszteri hangverseny teljes, mintegy kétórás felvételét, így akik decemberben lemaradtak az eseményről, de szerették volna megnézni, most pótolhatják.

– Ha lemaradtál a koncertről vagy újra át akarod élni, klikkelj a bejegyzésben található képre, majd kattints a harang ikonra, hogy a kezdés előtt 30 perccel emlékeztetőt kapj, indul a premier – hívta fel a figyelmet a zenekar.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.