- hirdetés -

Adminisztrációs hibával magyarázta a Momentum megyei képviselője, miért késett vagyonnyilatkozatának leadásával. A Fidesz újabb közleményt adott ki ezzel kapcsolatban.

Ahogy arról beszámoltunk nem tett eleget a vagyonnyilatkozati kötelességének a Momentum Békés megyei elnöke. Sebők Éva ezért nem vehetett részt a február 20-ai megyei közgyűlésen.

„Nem elég, hogy nem méltó a tisztségére, hanem ezt még egy ordas nagy hazugsággal is tetézte, amikor azt allította, hogy a dokumentum adminisztrációs hiba miatt nem jutott el a megyei önkormányzathoz.” – írja közleményében Puju János a Békés Megyei Önkormányzat fideszes frakcióvezetője.

Mint írja a Magyarország helyi önkormányzatairól szóló törvény 39.§-a alapján az önkormányzati képviselő vagyonnyilatkozatát csak személyesen adhatja át az erre kijelölt bizottság részére, erről pedig a 2019. október 21-én tartott alakuló ülés után egy tájékoztató anyagot is kapott, vagyis e-mailben nincs lehetősége a dokumentum elküldésére.

„Ez alapján pedig adminisztrációs hiba ilyenkor nem is történhet, mert a vagyonnyilatkozatot borítékba kell helyezni, azt lezárni, majd személyesen bevinni a Megyeházára, és ott leadni az illetékeseknek.

A momentumos képviselő az említett mondatával becsapta a választókat és elárulta saját szavazóit is, hacsak azt nem érti admimisztrációs hiba alatt, hogy mondjuk egy Soros által pénzelt álcivil irodába, vagy egy romkocsmába vitte be vagyonnyilatkozatát a Megyeháza helyett? Felszólítjuk a momentumos képviselőt, hogy fejezze be a hazudozást!” – olvasható a közleményben.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.