- hirdetés -

Hogy mi volt áprilisban? Többek között Szilágyi Mihály fiával egészen Los Angelesig utazott, hogy azután 42 kilométert fusson, az orosháziak megszavazták hogyan nézzen ki a város szelfipontja, illetve az X-faktor is járt nálunk.

Los Angeles Marathon orosháziakkal

Szilágyi Mihályról az orosházi mentőtisztről és zenészről tudjuk, hogy szereti a kihívásokat. Az idei tavaszi nagy megmérettetésre a fia elhatározása adta az apropót. Fussuk le együtt a Los Angeles Marathont.

Szilágyi Levente és édesapja, Mihály (Fotó: család)

Átadták az új határvadász komplexumot

Hivatalosan is átadták a készenléti rendőrség gyopárosi laktanyáját. Az új objektum európai szintű elhelyezést biztosít az Orosházán szolgálatot teljesítőknek.

Fotó: Kecskeméti Krisztina

Vastapsot kapott Orosházán a Pletykafészek

Telt ház előtt mutatta be a Veres 1 Színház Neil Simon, Pletykafészek című bohózatát. Az Orosházi Színházi Esték Tavaszi Bérlet 2019 sorozatának utolsó előadásán is remekül szórakozhatott a közönség.

Fotó: Kecskeméti Krisztina

Senki sem veszít, az élmény a fontos – a Spartan Race-t teljesítette Volencsik Anna

Öt kilométer, ami megváltoztatja az életed – hirdetik hivatalos oldalukon a Spartan Race szervezői. Mottójukkal Volencsik Anna is egyetért, aki idén már másodszor, de biztosan nem utoljára vágott neki a nem mindennapi kihívásnak. A korosztálytól teljesen független versenyt bárkinek ajánlaná, aki kicsit is ki akar lépni komfortzónájából.

Fotó: Kecskeméti Krisztina

Orosháza szelfipontja – a szavazás lezárult, megvannak a győztesek

A mintegy 1200 szavazó között három szerencsés nyertesnek egy Gyopárosfürdőre szóló családi fürdőbelépőt sorsolt ki az önkormányzat, melyet április 12-én vehettek át. A győztesek közül Fábián Zsuzsa és Csomós Enikő vették át jutalmukat Bojtor Istvántól.

Fábián Zsuzsa kislányával vette át a családi fürdőbelépőt (Fotó: Rosta Tibor)

Orosházán is tehetségek után kutatott az X-Faktor

Az már kiderült, hogy nem orosházi nyerte az X-faktort, de áprilisban sokan érdeklődtek a tehetségkutató meghallgatása iránt. Idősek, fiatalok és családok is kilátogattak a Petőfi Művelődési Központba, ahol órákon át várták az a válallkozó szellemű énekelőket.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.