- hirdetés -

A sorozat folytatódik! A Slide and ball színes, izgalmas, mókás, mégis piszok nehéz! Ha valami újra vágysz, ne hagyd ki!

Nagyon sok ember végez ülőmunkát nap mint nap. A rossz idő megérkeztével pedig kevesebbet vagyunk kinn a szabadban, így még inkább mozgásszegény életet élünk. A Mikulás már tett róla, hogy legyen otthon elég édesség, és hamarosan itt vannak a karácsonyi lakomák is, amiken nehéz türtőztetni magunkat. Aztán december 31-én jöhet a fogadalom, a nagy terv, hogy lefogyunk.

Azt tanácsoljuk, ne várj januárig! Előzd meg a bajt! Keress egy olyan sportot, amit szeretsz, és ami közben jól érzed magad! Hidd el, nem csak a testednek, hanem a lelkednek is jót fog tenni, ha kimozdulsz, és jó társaságban hasznosan töltöd az időd!
A felnőtteknek kínált sportolási lehetőségekből rengeteget találtunk a városban. Sorozatunkban most megismerheted őket, és kiválaszthatod, melyik illik hozzád a leginkább! Húsz edzésformát mutatunk be nektek. Orosházán, orosházi emberek mesélnek arról, miért is jó mozogni.

A hatodik: A slide and ball

A Slide and ballt Kolarovszki Nóra fejlesztette ki. Két eszközt ötvözött, a fitt ball labdát és a slide korongot. A korong csúszik a talajon, így ezzel tudnak az edzés során erősíteni, a labda pedig a pörgősebbet részét adja az órának. A kettő kombinációjából egy szuper intervall edzés születik, ami remek a zsírégetés, valamint a formásabb karok, lábak elérésére szempontjából egyaránt.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.