- hirdetés -

A megfontolt döntés érdekében információt és megfelelő döntési helyzetet biztosítana az MSZP az önkormányzati választásra. Sajtótájékoztatón hívták jelölti vitára a fideszes képviselőjelölteket.

A Magyar Szocialista Párt orosházi szervezetének irodájában tartott sajtótájékoztatót Füvesi Sándor képviselőjelölt, valamint a párton kívüli Kovács Magdolna és Nagy Lászlóné jelöltek.
– Tájékoztatónk lényege, hogy minden körzetben jelölti vitára hívjuk ki Simonka György országgyűlési képviselő helyi jelöltjeit. Azért tart itt Orosháza és nem fejlődött az elmúlt években, mert a polgármester és jelenlegi fideszes képviselők végrehajtották az akaratát – fogalmazott Füvesi Sándor.

Fotó: Rosta Tibor

Hozzátette, az orosházi polgárok tájékozódni szeretnének, és október 13-án megfontolt döntést hozni. Információt és megfelelő döntési helyzetet biztosítanának, amihez vitára van szükség.

A jelenleg is képviselő szocialista politikus ezután elmondta, hogy saját, egyes számú választókörzetben személy szerint Tóth Zoltánnét hívja vitára. A vitában megkérdezné hol tart a tanuszoda, miért nem épültek 2006 óta önkormányzati lakások, illetve miért nem javítottak a belvárosi parkolás helyzetén.

Fotó: Rosta Tibor

Kovács Magdolna a négyes számú választókerületben Lövei Ferenc fideszes képviselőt hívta vitára. Elmondta, a jelenlegi képviselőknek el kell számolniuk az elmúlt öt évvel. Arról kérdezné Lövei Ferencet, hogy a Társadalmi Kapcsolatok Bizottságának elnökeként mivel szolgálta az elmúlt öt évben Orosháza érdekét.

Fotó: Rosta Tibor

Végül Nagy Lászlóné a hatos számú választókerület indulója Bojtor István alpolgármestert hívta ki nyilvános vitára. A párton kívüli induló elmondta, a Nagy Gyula Területi Múzeum valamint az egykori könyvtár épületeinek elmaradt felújításáról is szót ejtene a vita során.

Ide kattintva az összes októberi választással kapcsolatos cikkünket megtalálja.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.