- hirdetés -

Nem lesz előválasztás Orosházán, miután dr. Szabó Ervin a Közösen Orosháza Városért polgármester-jelöltje nem reagált a megadott határidőig. Az MSZP polgármester-jelöltje, Fetser János szerint emiatt Szabó nem alkalmas az orosházi emberek képviseletére.

Legyen előválasztás, döntsenek az orosháziak melyik ellenzéki polgármester-jelölt lesz a Fidesz indulójának ellenfele – ezzel az újabb ajánlattal állt elő Fetser János, szocialista politikus az ellenzéki összefogás érdekében még szeptember 6-án pénteken.

– Szabó Ervin a megadott határidőig az előválasztásra vonatkozó javaslatomra nem válaszolt, mint ahogy korábban a helyzet megoldására tett más javaslataimra sem. Mindössze egy hazugságokkal tarkított interjúban „komolytalannak” nevezte az előválasztásra tett javaslatomat – fogalmazott legújabb jegyzetében Fetser, hozzátéve az előválasztás nem komolytalan, hanem demokratikus.

A bejegyzésében a szocialista jelölt kitért arra is, hogy dr. Szabó Ervin, a Közösen Orosháza Városért mozgalom polgármester-jelöltje nem méltó az orosházi emberek képviseletére.

– Én vállaltam volna az előválasztást a Jobbik jelöltjével! De hiszek az orosháziakban, hiszek a város polgárainak bölcsességében, és biztos vagyok benne, hogy ezek után világosan látják majd: az én célom a felkészült, alkalmas jelöltjeinkkel együtt a Fidesz leváltása – mondta Fetser János.

Ide kattintva az összes októberi választással kapcsolatos cikkünket megtalálja.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.