- hirdetés -

Legyen előválasztás, döntsenek az orosháziak melyik ellenzéki polgármester-jelölt lesz a Fidesz indulójának ellenfele – ezzel az újabb ajánlattal állt elő Fetser János, szocialista politikus az ellenzéki összefogás érdekében.

Továbbra sincs egységes, ellenzéki összefogás Orosházán. Éppen a héten jelentette be a Közösen Orosháza Városért mozgalom képviseletében, dr. Szabó Ervin polgármester-jelölt, hogy a város mind a tíz kerületében indítanak képviselőjelöltet. Szabó akkor azt nyilatkozta az OrosCafénak, hogy abban az összefogásban nem vesz részt a Magyar Szocialista Párt jelöltje.

Fetser János tovább próbálkozik, ezúttal is saját Facebook-oldalán tett egy utolsó ajánlatot az ellenzéki összefogás reményében.

– Bízom benne, hogy a helyzet megoldására tett utolsó ajánlatomat végre elfogadja. Városunk polgárainak ugyanis joga van dönteni arról, hogy kit tekintenek Dávid Zoltán valódi esélyes ellenfelének. Orosházán is változásra van szükség! Legyen polgármester-jelölti előválasztás köztem és dr. Szabó Ervin között! A változást akaró orosházi polgárokkal együtt szeptember 8-ig várom a minden bizonnyal megfontolt és a városunk sorsfordító pillanatához méltó, felelősségteljes válaszát – írta bejegyezésében a szocialista polgármester-jelölt

Fetser János írásából kiderült, hogy az elmúlt időszakban több ajánlattal is megkereste a Jobbik jelöltjét. Többek között javasolta, hogy készítsenek közös közvélemény-kutatást és fogadják el annak eredményét, de ezt elutasította. Indítványozta, hogy Szabó legyen a közös ellenzéki jelölt, amennyiben Simonka György várhatóan megüresedő helyére időközi parlamenti választást írnak ki, de ezt is elutasította.

Legutóbb egy héttel ezelőtt ajánlotta fel visszalépését Fetser, amennyiben négy meghatározott választókörzetben egyedüli ellenzéki képviselőjelöltet adhatnak, de erre – a szocialista jelölt állítása szerint – nem is reagált a jobbikos politikus.

Fetser János zárásként hozzátette ha Szabó Ervin ezúttal is hallgat, vagy nemmel válaszol, úgy immár mindenki számára végérvényesen egyértelművé válik, hogy ki az, akinek velük szemben nem a Fidesz legyőzése a legfontosabb, hanem valami más.

Ide kattintva az összes októberi választással kapcsolatos cikkünket megtalálja.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.