- hirdetés -

Félidőhöz érkezett a több hónapon át tartó rendezvénysorozat, az Orosházi Nyár 2019. Már most sok ezer ember vett részt az ingyenes koncerteken és a különböző családi programokon.

Mozgalmas nyarat ígértek a szervezők, a májusi start óta nyolc ingyenes koncerten, családi programokon, kulturális eseményeken vehettek részt az orosháziak, illetve a városba látogató turisták. Félidőben járva több ezer ember választotta már idén az Orosházi Nyár 2019 rendezvényeit.

Nagy sikerrel lépett fel az Irigy Hónaljmirigy, Szikora Róbert és az R-GO, ahogy az EMELET és Tolcsvay László is. Mindezek mellett a fürdőben szervezett programok is rendkívül népszerűek.
– Nagyon fontos számunkra a közösségépítő és közösségtudatot erősítő rendezvények színvonalas lebonyolítása is. Ilyenek például a családi napok a főtéren, ahol a város értékei is bemutatkoznak – fogalmazott Lajti Tímea, a Petőfi Művelődési Központ ügyvezetője hozzátéve, hogy kollégáival és a társszervezőkkel közösen olyan programokcsokrot igyekeznek összeállítani minden évben, ami az orosháziaknak szól.

Sztárzenekarokból a következő két hónapban sem lesz hiány, hiszen fellép még a Kowalsky meg a Vega, vagy a Magna Cum Laude is. Szombaton pedig Gyopárosfürdőn Családi Csobbanással folytatódik az Orosházi Nyár, amelynek pontos részleti a programajánló rovatunkban olvashatók.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.