- hirdetés -

Napokon belül elkezdődik az élményfürdő tetőszerkezetének teljes cseréje – jelentette be a hírt Dávid Zoltán polgármester Facebook oldalán.

A településvezető kiemelte, a sikeres közbeszerzési eljárás eredményeként megkötötték a szerződést a nyertes ajánlattevővel. A tervezés és a jogszabályok előírta eljárások lefolytatása hosszadalmas volt, most viszont célegyenesbe fordultak: a konkrét építési munkálatok a következő időszakban kissé zajossá teszik majd Gyopárosfürdő életét, de hamarosan elkészül a fém könnyűszerkezetes tető és újra használhatók lesznek a benti medencék.

Dávid Zoltán hangsúlyozta, a sikeres turisztikai célú pályázat keretében megújult a tó körüli sétány, új játszótér, futókör és a kerékpáros turizmust szolgáló fogadóállomás épült – egyre többek kapcsolódnak ki Gyopároson egy-egy séta, szabadtéri sport keretében. A rövidesen megnyíló játszóház is nagyszerű lehetőségeket rejt magában. A városvezető aláhúzta, mindezek mellett pedig hamarosan a fürdő is teljes kapacitással üzemelhet.

fotó: Dávid Zoltán Facebook oldala

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.