- hirdetés -

Az eddigi időpontoktól eltérően ezúttal péntek esti koncerttel folytatódott a 2019-es Orosházi Nyár rendezvényeinek sorozata. Július 5-én, az EMeRTon-díjas Szikora Róbert és együttese, az R-GO érkezett és adott emlékezetes koncertet a főteret teljesen betöltő közönségnek.

Irigy Hónaljmirigy, Földes László Hobo, az Emelet együttes – megannyi emlékezetes koncert. Az Orosházi Nyár július 5-én a szintén régóta nagy népszerűségnek örvendő R-GO fellépésével folytatódott.

Szikora Róbert és együttese nem először jártak már Orosházán, de mint azt a frontember mesélte, igen kellemes emlékeket őriznek a városról.
– Számtalanszor jöttünk, a Hungáriával és az R-GO-val is, de ez nem annyira meglepő, hiszen alapító tagunk, Környei Attila békéscsabai származású, így amikor a környéken turnéztunk már akkor is számtalanszor átnéztünk ide és akkor még az itt adott koncertekről nem is beszéltem. Szeretek ide visszajönni, szép várossal és csodás közönséggel találkozom – mondta Szikora Róbert.

Mint mondta, ameddig csak lehet, folytatják a koncertezést.
– Két nagyon komoly „artéria” van a dologban, az egyik a Jóisten, ameddig ő akarja, ameddig be nem jelenti nekem, hogy elég volt. A másik pedig a közönség igényei, amit szintén észre kell venni, szintén jelzésértékű. Ha csappan a közönség, nyilván meg fogom kérdezni magamtól, hogy érdemes-e folytatni – nyilatkozta.

Ezen azonban még egy ideig felesleges gondolkodnia, ugyanis az R-GO koncertje teljesen betöltötte a város főterét. Fiatalok és idősebbek szórakoztak önfeledten kedvenc dalaikat hallgatva. Az együttes, ahogy eddig is, igyekezett több generációt megszólítani a dalaival, a régi klasszikusok mellett új szerzemények is elhangzottak.

A vendégek olyan dalokat hallhattak, amiket a már több, mint 30 éves Angyalbőrben című sorozatból is ismerhetünk, de felcsendült a Szeretlek is + nem is, a Rég várok valakire, a Létezem, az elmaradhatatlan Ballag a Katona és a legújabb, Budapest fölött a nap.

Szikora Róbert és a zenészek mellett az R-GO két gidája, Oláh Szabina és Szabó Dorina lépett fel.
– Izgatottan várunk minden koncertet, hiszen mindegyik egy teljesen új dolog az életünkben és igyekszünk ennek megfelelően a legjobbunkat nyújtani a színpadon – nyilatkozták a táncosok.

A siker nem is maradt el, a közönség reakciójából ítélve nem ez volt az utolsó R-GO koncert Orosházán.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.