- hirdetés -

Három témát érintett sajtótájékoztatóján az MSZP-s politikus március 12-én.

A képviselő testületi ülések videós értékelésével kapcsolatban emelt szót Fetser János. A politikus kiemelte, a március 7-i ülés után elutasította a nyilatkozati lehetőséget. Állítása szerint a Fidesz frakció vezetője az ellenzéki frakciók nyilatkozatát kiértékelve, a képviselő testületi ülések után több nappal szólal meg a témával kapcsolatban. Fetser János úgy véli, nem egyenlőek a feltételek a nyilatkozatok kapcsán.

Fetser János sajtótájékoztatóján kitért az elmúlt hét testületi ülésére. A politikus úgy véli, megkérdőjelezhető döntések születtek, így a Projektfelügyelet elnevezésű cég munkáját is kifogásolta. Kiemelte, a céggel kötött szerződés nem szolgálta a város érdekeit.

Az MSZP-s politikus szót emelt a Dr. László Elek lakótelepen épülő garázsokkal kapcsolatban. Fetser János szerint a lakótelepre tervezett garázsok kivitelezése nem az ott lakók érdekeit szolgálják.

Fetser János szót emelt Elekes Lajos társadalmi polgármester munkájával kapcsolatban. Az egykori polgármester úgy véli, az alpolgármester által hozott döntések és kivitelezések megkérdőjelezhetőek, nem a társadalom érdekeit szolgálták. A Dávid Zoltán által kiadott sajtóközleményre reagálva elmondta, az MSZP véleménye szerint nincs szükség arra, hogy Elekes Lajos a további testületi üléseken részt vegyen.

Kiemelte továbbá, hogy az ellenzéki pártok a tavalyi esztendőhöz hasonlóan idén is külön, március 14-én emlékeznek meg az 1848-’49-es forradalom és szabadságharc eseményeiről.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.