- hirdetés -

Szerda délben lezártuk a szavazást, melynek keretében az olvasókra bíztuk, döntsék el, ki az Év embere 2016-ban Orosházán. Összesítettünk, a Vörösmarty iskola tanítója kapta a legtöbb szavazatot.

Ez egy olyan pálya, ahol minden nap teljes szívvel kell megfelelni – nyilatkozta nekünk Tompáné Barabás Edit 2016 októberében, akkor választotta meg szerkesztőségünk a Hét emberének. A Vörösmarty iskola tanítója több mint 30 éve van a pályán, de a szakma és a gyerekek iránti szeretetén nem koptatott az idő.

Mivel a Hét embere volt, egyike azoknak, akikre vártuk az olvasók szavazatát az Év embere kezdeményezésünk keretében. 45 remek emberre voksolhattatok, olyanokra, akik a városban, a városért, az itt élőkért tevékenykednek, vagy Orosháza szülötteként alkottak kiemelkedőt a sport, a kultúra, a gazdaság vagy a közélet területén.

hhh
Tompáné Barabás Edit, az Év embere 2016-ban (Fotó: Kecskeméti Krisztina)

Január 16-án indult a szavazás, ma délben pedig zártuk is, a végeredmény: Tompáné Barabás Edit kapta a legtöbb voksot, így ő az Év embere 2016-ban. Második helyen dr. Janowszky Sándor végzett, harmadikként pedig Karasz Attila. Köszönjük a voksokat, megosztásokat, személyes véleményeket.

Tompáné Barabás Edit azt mondja, a jó tanító elsősorban hiteles, és soha nem volt kérdés számára, hogy ezt a szakmát választja. Ide kattintva a részletekről is olvashattok.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.