- hirdetés -

Nagyszerű ötletével tavaly megnyerte a Richter Anna Díjat, most pedig egy újabb elismerés birtokosa lehet Széni-Dégi Fanni. A Békés vármegyei hírportál minden évben kiválaszt néhány jelöltet, akik teljesítményükkel az adott évben a régió hírnevét öregbítették. 2023-ból tíz embert találtak igazán méltónak arra, hogy elnyerjék az Év Embere Díjat. Köztük az Orosházi Dr. László Elek Kórház és Rendelőintézet szakápolóját, Széni-Dégi Fannit.

„Díjazzuk vármegyénk példaképét!” – szól a felhívás az evembere.beol.hu oldalon, ahol a jelöltek között egy orosházi szakápoló is szerepel. Széni-Dégi Fannit már nem kell bemutatni az embereknek, hiszen „Ápolj otthon!” elnevezésű ötletének köszönhetően tavaly ő nyerte meg a Richter Anna Díjat. A támogatásnak köszönhetően weboldala már el is indult, ahol hasznos tippekkel, jó tanácsokkal szolgál azoknak, akik otthonukban ápolják valamely szerettüket. Fannit a hírportál egyik munkatársa kereste meg a hírrel, jelölnék a Év Embere Díjra.

– Nagyon megérintett engem, amikor szóltak, én is a jelöltek között vagyok, hiszen oly sok ember van, aki még megérdemelné. Jó érzés, és egyben ezzel egy visszajelzést is kapok, hogy megérte a befektetett munka. Ebben az esetben ráadásul nem egy szakmai zsűri dönt, hanem a vármegyében élő emberek, így még jobban esik mindez. Több oldal megosztotta már, hogy lehet szavazni, sokan próbálják felhívni erre a figyelmet. Ha pedig bárki úgy gondolja, miután elolvasta a bemutatkozásom, hogy megérdemlem, és szavaz rám, azt nagyon megköszönöm. Még a kommentekre is mindig igyekszem reagálni, hiszen tényleg nagyon jól esik – mondta mosollyal a hangjában a szakápoló.

Széni-Dégi Fanni számára tehát ez a jelölés egy igazi elismerés. Nem sokan vannak, akik fiatal szakápolóként, édesanyaként, feleségként már ilyen életpályát tudhatnak maguk mögött. A szavazatokat egészen február 14. délelőtt 10 óráig adhatják le a www.evembere.beol.hu oldalon. Fontos, egy ember, egy email címről, egy nap, csak egyszer szavazhat. Szavazatával azonban több jelöltet is támogathat.

fotó: Dr. László Elek Kórház és Rendelőintézet

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.