- hirdetés -

Csütörtökön Orosházára érkezik Tállai András miniszterhelyettes – menekültügy a téma. A helyi MSZP-nek kérdései vannak. Az alábbiak.

Az MSZP az alábbi közleményt juttatta el szerkesztőségünkbe.

A Fidesz-kormány egyik tagja Orosházára jön, hogy a saját pártszavazásuk mellett agitáljon. Kihasználjuk az alkalmat. Az alábbi kérdésekre kell feltétlenül választ kapnia az orosháziaknak:

– Az adófizetők sok milliárd forintját miért a gyűlöletkeltésre költik? Ebből a rengeteg pénzből miért nem az oktatás- vagy az egészségügy problémáit oldják meg?

– Miért az öncélú pártkampányukkal foglalkoznak ahelyett, hogy az ország nagyobb biztonsága érdekében elfogadnák az MSZP javaslatait? (Az MSZP az embercsempészet és a terrorizmus elleni konkrét lépéseket javasolt: többek között kezdeményezte a rendőrség létszámfejlesztését, indítványt tett a rendőrségen belül egy önálló határrendészeti igazgatóság felállítására és a határvédelem más uniós országokkal történő megszervezésére is.)

– Miért telepítettek be Magyarországra eddig egy városnyi bevándorlót, több mint 16 ezer orosz, kínai, szír, afgán és más országbeli külföldit? Igaz-e, hogy a kötvény segítségével büntetett előéletűek is szereztek nálunk letelepedési jogot? Mennyit kaszáltak eddig ezen a Fidesz-közeli offshore-cégek? 100 milliárdot? Vagy annál is többet?

– Befejezik-e Orosházán is annak a hazug és gyűlöletkeltő kampányfüzetnek a terjesztését, amit a Fidesz-kormány az adófizetők pénzén gyártatott, és amit nálunk is törvényellenes formában jelentetett meg?

– Hallott-e Simonka György, Orosháza és térsége fideszes „Voldemortja” viselt dolgairól és a róla az elmúlt hetekben egyre erősebben terjedő hírekről?

MSZP Orosházi Szervezete elnöksége

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.