- hirdetés -

Füvesi Sándor polgármesterjelölt mellett Gőgös Zoltán, az MSZP elnökhelyettese tartott sajtótájékoztatót, aki szerint 2018-ra méltó kihívói lesznek a legnagyobb kormánypártnak.

A kampány hajrájában több vezető szocialista politikus is Orosházára érkezik a következő napokban. Elsőként szombat délelőtt Gőgös Zoltán, a Magyar Szocialista párt elnökhelyettese látogatott a városba.

– Sok olyan település van az országban, ahol jelenleg is mi irányítunk, ezeket mindenképpen meg fogjuk védeni és szeretnénk, ha újabbak is csatlakoznának – jelentette ki Gőgös az október 12-i helyhatósági választásokra utalva. – Azért járjuk az országot, hogy meggyőzzük a lakosságot arról, hogy inkább egy kiegyensúlyozó önkormányzatot válasszanak. Bizonyos intézkedéseknek ugyanis – legyen szó az intézményektől, önkormányzatoktól történő elvonásokról, vagy az egészségügyi átszervezésről – féket, kontrolt kell szabni – fogalmazott. A politikus azt is kiemelte, hogy az országos elképzeléseket tökéletesen fedik az orosháziak, hiszen elsősorban itt is az a cél, hogy eltöröljék a “szégyentemetést” és megszüntessék a gyermekéhezést.

– Kicsivel több mint egy hét múlva nem fogjuk tudni pirosra festeni Magyarországot, de lehetnek új településeink, ahol bebizonyíthatjuk, hogy képesek vagyunk várost és országot vezetni. Ebből építkezhetünk és 2018-ra egy olyan baloldali néppártot építhetünk, amely méltó kihívója lesz a jelenlegi hatalomnak – összegzett az elnökhelyettes.

Füvesi Sándor az orosházi helyzetről tájékoztatott.
– Az emberek között vagyunk, lakossági fórumokat tartunk, folyamatosan elérhetőek és megtalálhatóak vagyunk. Pozitív a visszajelzés, az embereknek tetszik a programunk, hiszen például segítenénk a családokon a gyermekeket célzó programokkal, támogatnánk az időseket a szennyvízbekötésekben nyújtott támogatással – emelte ki az orosházi polgármesterjelölt.

Füvesi azt is elmondta: fiatal csapat állt össze Orosházán, így válaszolva arra a helyi MSZP-t ért kritikára, hogy nem tudnak fiatalítani. – A jelöltek átlag életkora 37 év, elismerésre méltó, hogy a fiatalok nem külföldön akarnak munkát vállalni, hanem az orosházi emberekért akarnak tenni.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.