- hirdetés -

A Jobbik orosházi szervezete kedden bemutatta képviselőjelöltjeit, és megnevezte a polgármesterjelöltet is. A város vezetését Jámbor Nándor vállalná magára októbertől.

A Kossuth szobornál sorakoztak fel a Jobbik jelöltjei kedd délután – a körzetekben induló tíz jelölt már javában készül az október 12-ére kitűzött helyhatósági választásra.

– Ez az év a választásokról szól, az országgyűlési választást az uniós követte, októberben pedig önkormányzati képviselőket és polgármestert választanak a szavazati joggal rendelkezők. A Jobbik a megszokott módon konkrét választási programmal készül. A jelszavunk: tiszta közélet, értékteremtés és dinamikus fejlődés. Ezt kívánjunk megvalósítani, méghozzá ebben a sorrendben, ehhez kérjük a választópolgárok bizalmát – nyilatkozta az OrosCafénak Jámbor Nándor.

A Jobbik jelöltjei balról-jobbra: Benyó István, Németh Norbert, Szilágyi Mihály, Zombor Zsuzsanna, Kolop Antal, Jámbor Nándor, Lénárt Zoltán, Kovács Anikó, Kővári János, Dr. Szabó Ervin (Fotó: jobbik)
A Jobbik jelöltjei balról-jobbra: Benyó István, Németh Norbert, Szilágyi Mihály, Zombor Zsuzsanna, Kolop Antal, Jámbor Nándor, Lénárt Zoltán, Kovács Anikó, Kővári János, dr. Szabó Ervin (Fotó: jobbik)

– Új a szemléletünk. Az önkormányzatok jelenleg nem csinálnak mást, mint a saját és állami bevételeiket jól-rosszul elosztják. Mi azonban a bevételek elosztásán felül egyfajta menedzserszemlélettel, gazdasági bevételek formájában szeretnénk bővíteni a város lehetőségeit, és fejleszteni. A lakásszövetkezettől a turizmuson át a helyi autóbusz-közlekedésig, számos kérdésre kitérő koncepciónk mögé sorakoznak fel jelöltjeink – emelte ki az orosházi Jobbik polgármesterjelöltje, aki az előző ciklusban országgyűlési képviselőként tevékenykedett.

Jámbor hozzátette, hogy ugyanakkor körzetekre is szabott a program, hiszen a jelöltek bejárták a körzeteteket, maguk is ott élnek, beszélgettek az ott lakókkal, így látják, hol és mire van szükség leginkább.

A Jobbik orosházi jelöltjei:

1-es körzet: Jámbor Nándor polgármesterjelölt, vállalkozó, a Jobbik korábbi országgyűlési képviselője
2-es körzet: Németh Norbert vállalkozó, önkormányzati képviselő
3-as körzet: Kővári János nyugdíjas, a repülőgépiparban dolgozott
4-es körzet: Benyó István közalkalmazott, másodállásban vállalkozó
5-ös körzet: Lénárt Zoltán középvezető Gyopárosfürdőn
6-os körzet: Kovács Anikó pedagógus, mérlegképes könyvelő, végzős hallgató közgazdász szakon
7-es körzet: Zombor Zsuzsanna temetkezési vállalkozás ügyvezetője
8-as körzet: Kolop Antal őstermelő
9-es körzet: Szilágyi Mihály mentőstiszt, tutorként vesz részt a mentőstiszt képzésben
10-es körzet: dr. Szabó Ervin ügyvéd, társasági szakjogász, cégjogász

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.