- hirdetés -

Nincs téli szünet az Orosházi Nyugdíjasok Érdekvédelmi Egyesületénél. A Nyugdíjas Ház zárva tartásának idején a Művelődési Házban biztosított helyen tartják meg összejöveteleiket, rendezvényeiket és külső programokat is szerveznek.

Január 29-én, egy tömött busszal Budapestre utaztak színházi előadásra. Az odaúton Újhartyánban egy finom vasárnapi ebéd várta a társaságot, majd Budapesten egy rövid séta, és városnézés következett. A program a Thália Színházban folytatódott, ahol régi ismerősként az orosházi kötődésű Jászai Mari-díjas színművész és Karinthy-gyűrűs humorista Vida Péter fogadta a társaságot.

A színielőadás címe: Komédia egy bankrablásról. A Londonból importált, Amerikában játszódó, gyémántrablásról szóló krimi vígjáték, amelyet október óta játszanak nagy sikerrel, meghódította a nyugdíjas egyesület tagjait is.

Külön élményt jelentett, az előadás után beszélgetni a művészekkel (Fotó: ONYÉE)

Az előadás külön érdekessége volt , hogy négy orosházi kötődésű művész is szerepel az alkotók között. Vida Péter mellett az egyik kiemelt szerepet az orosházi Jámbor Nándor alakította, a zenei szerkesztő a szintén orosházi Furák Péter, a darab rendezője pedig Kelemen József volt, aki ugyancsak városunkban született.

Külön élményt jelentett a résztvevőknek, hogy az előadás után a darabban szereplő színészek egy részével személyesen találkozhattak (Udvarias Anna, Sóvári – Fehér Anna, Vida Péter, Ember Márk, Hevesi László, Jámbor Nándor.),
Közös fotókat készítettek, fényképeket dedikáltak és egy pohár pezsgővel közösen ünnepeltek.

Szerencsés hazaérkezésük után megállapíthatták, hogy egy tartalmas, élményben gazdag, szép napot töltött együtt az ötven fős csapat.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.