- hirdetés -

A megyei elnökség tagja lett Füvesi Sándor, míg Fetser Jánost az országos választmányba delegálták.

Szombaton megtartotta tisztújító küldöttgyűlését a Magyar Szocialista Párt Békés megyei Területi Szövetsége, ahol ismét Varga Zoltánt választották meg az MSZP Békés megyei elnökévé – tájékoztatta szerkesztőségünket a párt megyei sajtósa.

Az MSZP bemutatta jelöltjét, az orosházi Varga Zoltánt (Fotó: Rosta Tibor)
Az MSZP megyei elnöke továbbra is az orosházi Varga Zoltán (Fotó: Rosta Tibor)

Az Alapszabálynak megfelelően hét fős elnökséget választottak: Varga Zoltán megyei elnök munkáját alelnökként Kovács Katalin, elnökségi tagként Földesi Zoltán, Füvesi Sándor, Harmatiné Füzesi Ilona, Kardos László és Szokolai Csaba, segíti a következő két esztendőben.

A megyei etikai bizottság elnökének Dr. Gosztolya Ferencet, a megyei pénzügyi bizottság elnökének Varga Jánost választották meg. Az országos Választmányba Csomós Zsuzsannát, Cservenák Magdolnát, Fetser Jánost és Ruzicska Andort küldik, hogy képviseljék a megyei tagság véleményét.

A küldöttek politikai nyilatkozatban állnak ki a munkanélküliség csökkentése, a munkahelyek megőrzése és új álláshelyek létrehozása mellett, valamint foglalkozni kívánnak az elesettek, az idősek és a szociálisan rászorultak gondjaival is. Együttműködést ajánlanak minden olyan demokratikus szervezetnek, amely közösen akar gondolkodni és dolgozni ezeknek a problémáknak a megoldásán – áll a közleményben.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.