- hirdetés -

Zalai Mihály alpolgármester a közelmúltban ismét országos döntéshozókkal tárgyalt orosházi ügyekben.

Az alpolgármester február óta látja el a város irányításával kapcsolatos feladatokat, amelyek a helyi önkormányzati ügyeken túl a város közintézményeinek és vállalkozásainak, az orosháziak életkörülményeinek javítását célzó tervek érdekképviseletét is jelentik. A hatékony érdekérvényesítés az elmúlt hónapokban több eredményt hozott Orosházának, többek között ilyen volt a munkahelyteremtő pályázaton induló helyi vállalkozások támogatása, ami több tízmillió forint pluszforrást eredményez a helyieknek.

b-j: Zalai Mihály, Rogán Antal és Simonka György egyeztet
B-j: Zalai Mihály, Rogán Antal és Simonka György egyeztet

A Rogán Antallal folytatott megbeszélésen már nem csak orosházi ügyekről volt szó. Amikor erről kérdeztük Simonka Györgyöt, a dél-békési körzet választókerületi elnökét, konkrétumokat még nem árult el.

– Az elmúlt hónapok tapasztalata alapján azt tudom mondani, hogy Zalai Mihály kiváló munkát végez. Orosházán egymaga látja el több ember feladatát, és Budapesten lobbizik a helyi célokért. Biztos vagyok benne, hogy magasabb szinten folytatva a munkát még több ember érdekében képes lenne eredményeket elérni – fogalmazott a képviselő.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.