- hirdetés -

A kampány finiséhez érve az MSZP megtartotta utolsó, nagyobb lélegzetvételű rendezvényét Orosházán. Varga Zoltán jelölt, Ujhelyi István és Nagy-Huszein Tibor fórumával zártak a helyi Kormányváltók.

Egy nappal az országgyűlési választások előtt még egy utolsó, nagyobb lélegzetvételű alkalomra hívta össze az érdeklődőket a Kormányváltók (MSZP, Együtt 2014, PM, DK, MLP). A pártszövetség a Spar áruház elé szervezett lakossági fórumot április 5-én délután, mintegy ötven megjelent előtt tartottak kampányzáró összejövetelt.

Varga Zoltán, a baloldali összefogás pártjainak helyi képviselő-jelöltje szerint nem telefonszámokkal nyerik majd meg a választásokat, hiszen az elmúlt időszakban személyesen találkoztak az emberekkel.
– Nehéz a vidéki élet, rosszabb az állapot, mint négy éve. Nincs munka, a föld pedig olyanok kezében van, akik nem foglalkoznak vele. Ezen változtatni kell – hangoztatta a képviselőjelölt.

Kampányt zártak: Nagy-Huszein Tibor, Varga Zoltán és Ujhelyi István (Fotó: Rajki Judit)
Kampányt zártak: Nagy-Huszein Tibor, Varga Zoltán és Ujhelyi István (Fotó: Rajki Judit)

A felszólalók között volt Ujhelyi István, az Országgyűlés alelnöke, az MSZP politikusa is, aki úgy fogalmazott, „átszakadt a gát”, az emberek végre ki merik fejezni azt, hogy a baloldalhoz húznak.
– Egy dolgot köszönhetünk Orbán Viktornak – mondta Ujhelyi –, mégpedig azt, hogy ellehetetlenítette a kampányolást, ezért visszataláltunk az eredeti irányhoz: az emberek személyes felkereséséhez.

Nagy-Huszein Tibor is szóhoz jutott, a Demokratikus Koalíció politikusa felszólalásában többek között arról beszélt, meg kell adni a Fidesznek az esélyt arra, hogy április 6-án békés úton távozzon a kormányról, különben az emberek más eszközöket fognak használni akaratuk kifejezésére.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.