- hirdetés -

Összegyűjtötte az induláshoz szükséges aláírásokat Jámbor Nándor jobbikos képviselőjelölt. Ezt sajtótájékoztatón közölték, a párt választási programját pedig lakossági fórumon ismertették. 

Nyilvántartásba vette a választási bizottság Jámbor Nándort megyénk  4. sz. választókerületében a Jobbik Magyarországért Mozgalom országgyűlési képviselőjelöltjeként – derült ki az orosházi Jobbik február 23-án, Szentetornyán tartott sajtótájékoztatóján.

Jámbor Nándor
Jámbor Nándor

A fórumot megelőző sajtótájékoztatón arról is számot adott a jobbikos képviselőjelölt, hogy több lakossági panasz is eljutott a Jobbik orosházi szervezetéhez. A panaszosok azt állították, hogy az egyik párt nevében egyesek aláírást gyűjtöttek iskolákban a közmunkások képzése közben, valamint nyugdíjas otthonokat is felkerestek.

– Azt gondolom, hogy ez nem a törvény szellemében történt – utalt Jámbor Nándor arra, hogy az előírások szerint ajánlásokat munkahelyen, munkavégzés közben, köznevelési intézményben, stb. tilos gyűjteni. – Mi nem házaltunk, kizárólag közterületeken, illetve a piactéri irodánkban gyűjtöttük az aláírásokat, és így is sikerrel jártunk, gyorsan összegyűlt az előírt 500 aláírás kétszerese is – emelte ki a képviselőjelölt.

Jámbor Nándor azt is elmondta, hogy költségvetési csalás ügyében feljelentést tettek ismeretlen személyek ellen, akik valótlan lakcím megadásával huzamos ideje vesznek fel segélyt az orosházi önkormányzattól, ugyanis semmilyen ingatlan nem található a megadott szentetornyai címen. A tényállás megállapítása, vagy cáfolása a nyomozást végző Nemzeti Adó- és Vámhivatal feladata lesz.

A fórumon a képviselőjelölt ismertette a Jobbik Magyarországért Mozgalom választási programját, amely – Jámbor megfogalmazása szerint – egyrészt az egész társadalmat átölelő, hazánkat erősen sújtó problémákat tárja fel, másrészt megoldási javaslatokat tesz.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.