- hirdetés -

Utcafórumot tartott szombaton délelőtt dr. Szabó Ervin. A jobbikos országgyűlési képviselőjelölt ezúttal a párt alelnökével és országgyűlési képviselőjével, Z. Kárpát Dániellel várta az orosháziakat a piactéren.

A piactéren gyűjtötte az aláírásokat dr. Szabó Ervin jobbikos képviselőjelölt augusztus 28-án délelőtt is a piactéren. Annak ellenére teszi mindezt aktivistái segítségével, hogy már hivatalosan is jelöltnek mondhatja magát, miután elsőként gyűlt össze a szükséges számú aláírás.

– Az emberek érzik és értik az előválasztás jelentőségét. Látják, hogy valami új, valami történelmi készül. Azt látom, hogy a választók aktívak és részt akarnak ebben venni. Nagyon hálás vagyok az elmúlt napokban történtekért, az aktivisták segítségéért és az emberekkel való beszélgetésért. Az elkövetkezendő időszakban is szeretnék az itt élő emberek között lenni, őket szeretném szolgálni – fogalmazott dr. Szabó Ervin.

Fotó: Horváth Bence

Az aláírásgyűjtésen túl utcafórumot is tartott Szabó Ervin a Jobbik alelnökével, Z.Kárpát Dániellel közösen. A politikus az előválasztás részeként egy közel ötven állomásos országjárás két harmadánál jár. Elmondta, hogy az emberek – Szabolcs-Szatmár Bereg megyétől Győr-Moson Sopron megyéig – ugyanazokkal a problémákkal mennek oda hozzá. Példaként hozta fel a bérkérdéseket és a deviza hitelekkel kapcsolatos gondokat.

Fotó: Horváth Bence

– A változás igénye az emberekben megvan, ennek az előfeltétele az előválasztás. Az nem megy anélkül, hogy egy kormánypártival szemben, ne egy ellenzéki jelölt álljon. Ehhez egy sikeres előválasztási folyamat szükséges. Nagyon örülök, hogy ennek a kerületnek egy elképesztően alkalmas jobbikos jelöltje van. Én azt látom, ha Ervin megkapja a szükséges támogatást és segítséget az itt élők részéről, akkor eséllyel tudja igazságossá tenni a körzet életét. Végre lesz érdemi képviselete a választókerületnek az országgyűlésben. Ez nem sikerül magától, mindenkinek a segítségére szükség van – fogalmazott Z.Kárpát Dániel.

A DK, az LMP és a Mindenki Magyarországa Mozgalom által támogatott jobbikos képviselőjelölt korábban Jakab Péter és Márki-Zay Péter miniszterelnök-jelöltekkel tartott közös utcafórumot.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.