- hirdetés -

Személyeskedés nélküli kampányt szeretne Varga Zoltán, az MSZP 4. számú választókerületének képviselőjelöltje.

A választókerület központjában, Orosházán tartott kampánynyitó sajtótájékoztatót a szocialista párt szombaton. Az emberek megszólításával igyekszik eljuttatni üzenetét a Magyar Szocialista Párt a választókhoz, hangzott el a piactéri, február 15-ei sajtótájékoztatón.

– Minden eszközt megragadunk, amit csak tudunk, hiszen a fideszes kormánytöbbség annyira korlátozta az egyéb eszközöket, hogy csak a szóróanyagok osztása, és a személyes találkozás maradt számunkra – mondta el Varga Zoltán, az MSZP, így a baloldali Összefogás pártjainak helyi képviselőjelöltje, hozzátéve: a kampányok mindig kemények, hiszen mindenki nyerni akar. – Egy szembesítő, tárgyilagos, de kemény kampányt szeretnék, ahol nem a személyeskedés lesz a célkeresztben – fogalmazott a képviselőjelölt.

Tóbiás József és Varga Zoltán - az Összefogás megkezdte a kampányt (Fotó: Melega Krisztián)
Tóbiás József és Varga Zoltán – az Összefogás megkezdte a kampányt (Fotó: Melega Krisztián)

Tóbiás József, az MSZP frakcióigazgatója az országos kampányról beszélt.
– Azt szeretnénk, hogy a munkájukból élhessenek meg az emberek, hogy az oktatáshoz való hozzáférés ne a szülők pénzügyi helyzetén múljon, az egészségügyi ellátáshoz ne a betegnek kelljen hozni a kötszert, és olyan gazdaságot akarunk, mely növekszik. Az emberek között többségünk van, az utcán leszünk, felkeressük őket – összegzett a frakcióhelyettes.

A sajtótájékoztató alkalmával Varga Zoltán, a választókerület képviselőjelöltje megköszönte Szuchánszki Mártának, az Együtt 2014 – Párbeszéd Magyarországért orosházi jelöltjének, hogy visszalépett javára a képviselő-jelöltségtől.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.