- hirdetés -

A 4-es körzet választókerületében is közös jelöltet állít az MSZP és az Együtt PM. Péntek délutáni sajtótájékoztatójukon elhangzott, a széleskörű társadalmi összefogás a cél.

A főtér mellett tartott közös sajtótájékoztatót a két párt körzeti választókerületi elnöke. Varga Zoltán MSZP-s országgyűlési képviselő, és Molnár József, az Együtt PM képviseletében arról beszéltek, a következő időszakban közösen lépnek fel, hogy meggyőzzék a választókat: van megoldás arra, hogy leváltsák a jelenlegi kormányt.

Egyelőre nem tudni, ki lesz a választókerület közös ellenzéki jelöltje, csak annyi biztos, hogy az MSZP soraiból kerül majd ki október 24-én. A sajtótájékoztató alkalmával a szocialista párt aktivistái és tagjai aláírást is gyűjtöttek.
– Az áfát kellene csökkenteni az alapvető élelmiszerek tekintetében, ez lenne igazi segítség az emberek számára. A 2014-es költségvetésben nem látok törekvést erre, a rezsicsökkentéssel szemben, ami kis könnyebbséget ad. Aláírást gyűjtünk, sokan támogatják a kezdeményezést – mondta el Varga Zoltán, országgyűlési képviselő.

Varga Zoltán és Molnár József az ellenzéki összefogásról beszélt (Fotó: Melega Krisztián)
Varga Zoltán és Molnár József az ellenzéki összefogásról beszélt (Fotó: Melega Krisztián)

Molnár József, az Együtt PM körzeti választókerületi elnöke az összefogás fontossága mellett arról beszélt, vissza kell állítani a választók elvesztett hitét.
– Az emberek úgy érzik, Magyarország nem az ő országuk, fontos az, hogy újra reményben tudjanak élni. Növekedett a költségvetési hiány, ott a rezsihazugság, vagy például az a probléma, hogy másfél millió ember él létminimum alatt, és 50 ezer gyermek fekszik le éhesen minden este. Ezen szeretnénk változtatni – hangsúlyozta a körzeti vezető.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.