- hirdetés -

Véget ért a nyári szünet, kezdődik a dolgos időszak. A hét eleji rendkívüli parlamenti üléssel megkezdték munkájukat az országgyűlési képviselők. A nyári szünet zárásaként megkérdeztük, hogyan pihentek, hol nyaraltak ezen a nyáron.

Városunk polgármestere, dr. Dancsó József, a Fidesz orosházi képviselője keveset pihent a nyáron, a város ügyei előbbre valók voltak. – Kevés idő maradt a pihenésre, nyaralásra. Azon a pár napon, amit a családommal töltöttem, Ausztriában voltunk. Most pedig új lendületet vett a munka – fogalmazott a polgármester.

Varga Zoltán MSZP-s országgyűlési képviselő szintén külföldön járt. – Nagyon rövid kirándulás volt, egy hetet töltöttünk az Adrián a feleségemmel. A többi időt leginkább kajszibarack szedéssel töltöttem, és a környéken jártunk még. Na meg fontos dolog, meglátogattak bennünket a gyermekeim – meséli a képviselő.

Jámbor Nándor, a Jobbik képviselője helyben kapcsolódott ki. – Idén a szó klasszikus értelmében nem voltam nyaralni, mindössze két napot töltöttem barátoknál Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében, a leveleki tónál. Nyaralás helyett a választókerületben és Orosházán vettem részt különböző rendezvényeken, és Gyopárosfürdőre jártam kikapcsolódni – összegzi a nyarat Jámbor Nándor.

Simonka György Fideszes országgyűlési képviselő több városi eseményen is megfordult a nyáron. – Tizenöt éve először voltunk nyaralni, most is a feleségem unszolására mentünk el. Meggyőzött azzal, hogy hamarosan kezdődik a kampány, ami várhatóan nagyon durva lesz. Három évvel ezelőtt is mindenféle hazugsággal rágalmaztak, s mivel az ellenfeleim közelmúltbeli eredményeket, az emberek javára végzett munkát nem tudnak felmutatni, nem marad más választásuk, mint kígyót-békát kiabálni rám. Erre jó volt rápihenni, s elvonultunk kicsit a közélettől, Szilvásváradon töltöttük a hosszú hétvégét – fogalmaz a képviselő.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.