- hirdetés -

A nyugdíjas egyesület elnöke az orosházi MSZP-t és annak elnökét kritizálja.

Közleményt juttatott el szerkesztőségünkbe Dr. Násztor Sándor, az Orosházi Nyugdíjasok Érdekvédelmi Egyesületének elnöke.

„Az én korábbi felvetésemre – kérdésemre a helyi MSZP- durva, gyalázkodó nyilatkozatot tett közzé. Az első észrevételezésem után most a másodikra kerül sor”- fogalmaz Násztor Sándor, aki „A jelenlegi orosházi baloldali képviseletiség hitelességéről” című írását is elküldte.

Ebben részletesen taglalja a helyi MSZP körüli történéseket 1994-től kezdve. Többször utalást tesz F. J.-re (Fetser János – a szerk) akit kemény szavakkal illet polgármestersége idején végzett tevékenysége miatt. Szerinte az orosházi baloldal meggyengülésében az játszotta a legfőbb szerepet, hogy az elbukott választásnak nem voltak személyi következményei, mindenki maradt a helyén, ezért a fiatalabbak eltávolodtak majd kiléptek az MSZP-ből, és új baloldali szervezetekhez csatlakoztak.

„A felsorolásból is kitűnik, a jelenlegi MSZP és elnöke nehezen nevezhető Orosháza igazi baloldali szellemiségű képviseletének. Az inkább a megtollasodott klientúra amolyan politikai szektává zsugorodott képződménye” – zárja írását Násztor Sándor.

A teljes anyag elolvasható a nyugdíjas egyesület honlapján ide kattintva.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.