- hirdetés -

Nyílt levelet írt a helyi Jobbik Orosháza polgármesterének.

Tisztelt Polgármester Úr!

Engedje meg, hogy a Jobbik Magyarországért Mozgalom orosházi szervezete nevében mélységes felháborodásomat fejezzem ki Önnek, az elmúlt héten az orosházi sajtóban tényként közölt hír iránt, miszerint városunkba látogat a Demokratikus Koalíció elnöke, Gyurcsány Ferenc.

Dancsó Úr!

Ön a 2002-2010 közötti államadósság-növekedés okait vizsgáló albizottság elnöke, s Orosháza város polgármestere. Véleményem szerint Önnek kötelessége volna ezt az embert, aki 2002-2010 között az ország miniszterelnökeként sorozatos hibás döntéseivel, Magyarországot soha nem látott államadósságba és ennek következményeként mára már 4.300.000 ember létminimum alatti tengődésért felelős, városunkból KITILTANI vagy városunkban nem kívánatos személlyé nyilvánítani, ahogy ezt már hazánkban számos település megtette.

Polgármester Úr! Amennyiben Ön nem érez magában megfelelő bátorságot e döntés meghozatalához, úgy arra kérem Önt, rendkívüli testületi ülés összehívását kezdeményezze, melyen véleményem szerint megfelelő támogatottságot kapna az ügyben, hogy Gyurcsány Ferencet városunkból kitiltsuk. ITT VAN AZ IDŐ, hogy a Fidesz két éves kormányzása után végre, tettekben és nem csak szavakban nyilvánuljon meg, minden magyar hazafi és nemzeti érzelmű ember által kívánt elszámoltatás.

Tisztelettel: Németh Norbert – önkormányzati képviselő

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.