- hirdetés -

Lakossági fórum keretében találkozott Orosháza ötös számú választókerületében élőkkel Gyapjasné Béres Enikő július 18-án. Szerdára ismét fórumot hirdetett, a független önkormányzati képviselő-jelölt, ahol elmondhatják észrevételeiket, elképzeléseiket a választók.

A körzetet folyamatosan járva keresi fel Gyapjasné Béres Enikő az ötös számú választókerületben élőket. Ezúttal lakossági fórumot hirdetett, amelyre dr. Dancsó Józseffel, Orosháza korábbi polgármesterével és országgyűlési képviselőjével várta az embereket.

A választók a személyes beszélgetés során elmondták elképzeléseiket, miként lehetne jobbá tenni a körzetet, amelyek megvalósításában Béres Enikő kiváló partner és segítség lehet. Emlékeztetett, hogy új parkolókra és járdafelújításra is számíthatnak az ötös körzetben élők, ezzel kapcsolatban már felmérték a járdák, utak állapotát, valamint figyelembe vették a lakosság kéréseit is. Ezen túl egy közel 500 millió forintos beruházásnak köszönhetően a Záporozó tó környékét érintő beruházás eredményeként az esővíz elvezetés is hatékonyabb lesz a környéken.

Szerdán hasonló időpontban, 16 és 18 óra között, a Dr. László Elek Kórház rendelőintézete előtt várja az érdeklődőket a független önkormányzati képviselőjelölt.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.