- hirdetés -

Horváth József a Fidesz jelöltje, gazdaköri elnök elsőként kopogtatta össze a szükséges ajánlószelvényt.
Elsőként adta le a FIDESZ-KDNP jelöltjei közül Horváth József, az Orosházi Gazdakör elnöke a nyilvántartásba vételhez szükséges ajánlószelvényeket – tájékoztatta az OrosCafé.hu-t Molnár Béla.

Horváth József
A FIDESZ MPSZ orosházi elnöke elmondta, Horváth József után legkésőbb szerdán a párt valamennyi képviselőjelöltje és dr. Dancsó József országgyűlési képviselő, polgármesterjelölt is leadja a jelöléshez szükséges ajánlószelvényeket.
– Örülök, hogy az orosháziak által tisztelt gazdaköri elnök nyitotta meg a sort, hiszen a Szent István-napi rendezvények, Gazdafelvonulás, Gazdafórum, Bogárzói Lóverseny teendői mellett is össze tudta gyűjteni a kopogtatócédulákat. Ez azért lehet, mert Horváth Józsi bácsi tettre kész ember, aki mind a körzetében élő idősebb korúak, mind a fiatalabbak problémáival képes azonosulni és a körzetben élőként mindig jól és hitelesen képviseli a lakosokat. Az ajánlószelvények gyűjtését természetesen folytatjuk, hiszen a kampány kezdetén kitűzött célunkat el kívánjuk érni. A FIDESZ Orosházán is nyugodt, takarékos és értelmes kampányra készül – közölte Molnár Béla.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.