- hirdetés -

Leköszönt az orosházi Societas elnöki posztjáról Papp Róbert. Az alapszabály miatt kellett átadnia a stafétát.
A Societas – Új Mozgalom orosházi csapata jelenleg mintegy 40 fővel működik. Elnöki teendőit eddig  – az önkormányzati képviselőként is dolgozó – Papp Róbert töltötte be. A szervezet alapszabálya szerint azonban át kellett adja posztját, mert betöltötte a 35. életévét. Május 7-én tisztújítót tartott a szervezet, melyen Papp Róbert elnök és Szabó János alelnök is elköszönt a társaságtól.
– Nagyon szép hat évet tudhatok magam mögött. Összekovácsolódott egy remek társaság, barátok lettünk. Belső ellenzék nélkül dolgoztunk együtt céljaink megvalósításáért, építettük a csapatot és évzáró taggyűléseket szerveztünk.

Dragonya Zoltán váltotta Papp Róbertet
Dragonya Zoltán váltotta Papp Róbertet
Az MSZP társult ifjúsági szervezeteként működő Societas helyi csoportját május 7-étől Dragonya Zoltán vezeti. A 21 éves tanuló feladata lesz a csoport további életének szervezése, az új arculat kialakítása. Az új vezetőséget azonban a leköszönő tagok továbbra is segítik. Erre szükség lesz, hiszen tervek bőven vannak, az új vezetésnek a már elindított folyamatok közepette kell megtalálnia új arculatát, hangvételét.
– Az előző vezetés magasra tette a lécet, legjobb tudásom szerint folytatom az általuk elkezdett munkát. Négy éve aktív tagja vagyok a szervezetnek, ami nem csupán egy remek közösséget kínál tagjainak, hanem segíti a kibontakozást, a felnőtté válást, a baloldali értékek közvetítését – sorolta Dragonya, aki a szervezet egyik legfontosabb feladatának azt tekinti, hogy a fiatalokkal megismertesse a szociáldemokráciát.
Papp Róbert május 7-én a Societas megyei elnökségét is visszaadta. A továbbiakban az MSZP orosházi alapszervezetében folytatott munkával kívánja segíteni a pártot, amin belül elindult egy társadalmi párbeszéd a baloldal megújulásáról.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.