- hirdetés -

Három nappal a választások előtt kampányértékelést tartott dr. Dancsó József fideszes országgyűlési képviselő-jelölt.
– A március 16-án indult kampányunk olcsó, hatékony és sikeres volt. Az ellenfeleim – főleg a két szélsőséges párt – folyamatosan nemtelen és gyalázkodó kampányt folytatott személyem ellen. Azonban az a 13097 ajánlószelvény, melyet kaptam, kellő bizonyíték arra, hogy ezzel nem is fognak semmit elérni – mondta Dancsó.
Kiemelte, hogy a kampány alatt 15 fórumot tartott, valamennyi választókerületi településen szép számmal voltak érdeklődők.

Dancsó József megköszönte a hozzájuk érkezett leveleket (Fotó: Melega Krisztián)
Dancsó József megköszönte a hozzájuk érkezett leveleket (Fotó: Melega Krisztián)
– A föld és a munkahelyteremtés volt az a két kérdéskör, mely legjobban foglalkoztatta az embereket. A Fidesz programjában ezekre mind választ adunk és magam is kitértem erre a két fontos területre a kampány során – fogalmazott a fideszes politikus, aki furcsának találta, hogy némely pártok nem tartottak lakossági fórumokat, ezért meglátása szerint csak a szavazat érdekli őket, nem a választók.
Megemlítette, hogy az elmúlt időszakban 8 országos politikus volt a vendége, akikkel közösen tájékozódott az itteni problémákról és lehetőségekről. Ennek célja az volt, hogy minél több szakmai területről gyűjtsenek információkat és véleményeket. Elmondta, hogy Soltész Miklós hathatós segítségével egy rakomány ágy fog hamarosan Orosházára érkezni, melyek a szociális intézményekben kapnak majd helyet.
– Meglátásom szerint a demokrácia ünnepe a választás. Arra kérek mindenkit, hogy április 11-én járuljon az urnák elé, hisz így tudja véleményét kifejezni, így tudja a hatalmon lévőket elszámoltatni és a régen várt változást kieszközölni. Így tudnak új irányt szabni az országnak, melynek erős kormányra van szüksége. Erős felhatalmazás kell, hogy a mindennapokat is érintő változás következzen be és közösen ki tudjuk rángatni az ország szekerét a kátyúból. Az elmúlt időszakban rengeteg levél érkezett hozzánk, melyben volt jókívánság, vélemény és húsvéti köszöntés is. Ezeket mind megválaszoltuk és nagy örömömre a fiatalabb generációt is hatékonyan elértük az internetes közösségi oldalakon keresztül – zárta a tájékoztatót dr. Dancsó József.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.