- hirdetés -

Orosházán, az Árpád kertben március 16-a óta működik egy faházban a Fidesz Pont. Ezt mutatták be a helyi képviselők.
– A Fidesz Pont házikó azt a célt szolgálja, hogy minél gyorsabban és többen tudjanak kapcsolatot teremteni velünk, hogy megismerjék a Fidesz programját, elképzeléseit. Célunk, hogy minél több hasznos és fontos információt tudjunk átadni az embereknek és tőlük is minél több véleményt, észrevételt kapjunk a kampánnyal és az előttünk álló feladatokkal kapcsolatban – mondta sajtótájékoztatón dr. Dancsó József képviselő-jelölt.

Dancsó József és Zalai Mihály a Fidesz Pont előtt (Fotó: Melega Krisztián)
Dancsó József és Zalai Mihály a Fidesz Pont előtt (Fotó: Melega Krisztián)
Elhangzott, hogy az eddiginél sokkal több ember kereste fel a Fidesz irodáját az elmúlt időszakban, de az időseknek sokszor okozott nehézséget fellépcsőzni a második emeletre.
– Csak a március 15-i nemzeti ünnep után nyitottuk ki a Fidesz Pontot, ezzel is jelezni szeretnénk, hogy rövid és olcsó kampányra készülünk – mondta Zalai Mihály fideszes kampányfőnök. Úgy véltük, meg kell nyitni az iroda falait, le kell költözni az emeletről. A Fidesz Pont minden hétköznap 14-18 óra között áll nyitva, csütörtökön és szombaton délelőtt is jelen vagyunk. Délutánonként egy-egy önkormányzati képviselő, vagy egy vidéki polgármester várja a polgárokat. A kampány utolsó két hetében is a személyes kapcsolattartásra helyezzük a hangsúlyt – mondta Zalai.
Kérdésünkre, hogy hány emberrel beszélgettek az elmúlt időszakban úgy válaszolt, hogy pontos statisztikát nem vezetnek, de becslése szerint több mint ezer polgár tért be pár szóra és egy kézfogásra a Fidesz Pontba.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.