- hirdetés -

Az MSZP-s országgyűlési képviselőjelölt az internetes közösséget is megszólítja – saját honlapot indított.
A Békés megye 6. számú választókerület szocialista jelöltje életrajzát és eddigi politikai pályafutása rövid összefoglalóját találják meg az érdeklődők, ha ide klikkelnek. Emellett helyet kaptak a honlapon a Varga Zoltánnal kapcsolatos hírek is, amelyeket külön fotógaléria tesz még színesebbé – tudtuk meg az oldallal kapcsolatos tudnivalókat Füvesi Sándor kampányfőnöktől.

Varga Zoltán weblapjának nyitóképe 2010. február 3-án
Az orosházi választókerületet, vagy az országos politikát érintő információk mellett a honlapon elérhetők Varga Zoltán médiaszereplései és egy-egy parlamenti felszólalása is.
A kapcsolattartást nemcsak a képviselőjelölt személyes elérhetőségeinek felsorolása, valamint a hírlevélre való feliratkozás teszi ki. Az ide látogató érdeklődő jelentkezhet „csapattagnak”, azaz önkéntesen bekapcsolódhat a jelölt munkájába, illetve parlamenti látogatásra is bejelentkezhet.
Az oldalra klikkelve tájékozódhat a Varga Zoltánnal kapcsolatos eseményekről, a nyitólapon internetes szavazással kifejtheti a véleményét különböző közéleti kérdésekről, illetve tudását a „Közéleti kvízzel” is tesztelheti.
Az internetes oldal célja (hasonlóan a párt orosházi választókerületi honlapjához) a választópolgárok tájékozódásra és egy újabb lehetőséget biztosítás a kapcsolattartásra.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.