- hirdetés -

Az orosházi Fidesz reagálása a szocialisták évértékelőjére.
Az MSZP-s Bogdánffy Csaba és Fetser János szerdán sajtótájékoztatón értékelte Orosháza 2009-es esztendejét, és nem festettek túl szép képet az eltelt 365 napról. Erre reagált sajtóközleményben az orosházi Fidesz frakció nevében Zalai Mihály frakcióvezető.
„Jól látható, hogy Orosháza MSZP-s politikusai átgondolt lejárató stratégia mentén haladva politizálnak, s az sem tántorítja el őket ettől az úttól, hogy ezzel többet ártanak, mint használnak városunknak.
Varga Zoltán önkormányzati miniszter arra sem ér rá, hogy önkormányzati évértékelést tartson Orosházán, annyira lefoglalja a megszorítás és a pénzelvonás megtervezése. Talán már nem is mer kiállni, hogy számot adjon mit tett miniszterként az Orosháziakért?
Fetser János véleményét pedig hogyan vehetnénk komolyan, hiszen tudjuk, hogy lemondott önkormányzati képviselői mandátumáról, lemondott arról a lehetőségről, hogy részt vegyen városunk életének irányításában. Három éven keresztül színét sem láttuk a testületi üléseken, bujkál a szavazók elől, s tavaly ősszel azt is kijelentette, hogy a térség országgyűlési képviselőjeként nem kíván együttműködni az orosházi önkormányzattal. A sértődöttség és a bosszú vezérli, mert Orosháza 2006-ban nem őt választotta, ezért fenyegette meg furkósbottal városunk lakóit.
Nem az orosháziak érdeklik, csak maga Orosháza, de csak addig, amíg hasznot húzhat belőle” – zárul a közlemény.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.