- hirdetés -

Varga miniszter karácsonyi ajándékkal érkezett – végre  zöld utat kapott a panelprogram valamennyi orosházi pályázója.

Összesen 10 társasház jelentkezett még tavaly a panelprogramra. Közülük egy visszalépett, egynek a támogatási szerződését már aláírta Varga Zoltán önkormányzati miniszter. Így maradt 8 lakóközösség 350 lakása – és maradt hónapokig, a panelprogram változásai miatt ugyanis alaposan megvárakoztatták a felújítani vágyókat.

A közelmúltban végre döntés született, ami az orosházi jelentkezőket is pozitívan érintette, s így városunk 8 társasházának  kapcsán indulhat el a szerződéskötés, a jó idő beálltával pedig a kivitelezés. Ezt jelentette be a közös képviselőknek az önkormányzati miniszter hétfő délután. Átadta a hivatalos értesítő levelet is, ami az állam kötelezettségvállalását jelenti, vagyis elfogadják a bankok.

– Minél hamarabb szerettem volna átadni az értesítést, hogy elkezdődhessenek az előkészületek. Hiszen így tavasszal már a konkrét munkálatokkal, a nyílászárók cseréjével, a fűtés- és a homlokzat felújításával törődhetnek a lakók  – összegezte Varga, aki egyben köszönetet mondott a türelmes várakozásért.

Orosházán eddig csaknem 400 lakást renováltak, a visszajelzések alapján megéri a beruházás.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.