- hirdetés -

Orosházán és a körzetben a jelenlegi fideszes országgyűlési képviselő, alpolgármester indul a parlamenti székért.

Sajtóközleményben tudatta az orosházi Fidesz frakció azt, miszerint a Fidesz-MPSZ Országos Választmánya 2009. december 14-én egyhangúlag elfogadta a 2010-es országgyűlési választások egyéni képviselő-jelöltjeinek névsorát. Ennek alapján Békés megye 6. választókerületének fideszes országgyűlési képviselő-jelöltje Dr. Dancsó József.

091027_dr_dancso_jozsef_clap
Dancsót indítja a Fidesz

Dr. Dancsó József 40 éves, közgazdász, nős, két gyermek édesapja. Jelenleg is országgyűlési képviselő, Orosháza város alpolgármestere. Legfontosabb feladatának a térségben élők helyzetének érzékelhető javulását, munkahelyek létrejöttét, az úthálózat (Tótkomlós, Csanádapáca és Békéssámson felé) felújítását, az egészségügyi ellátó rendszer megőrzését tartja.

A szocialista-szabad demokrata, Gyurcsány-Bajnai kormányok nyolc év alatt a katasztrófa szélére sodorták az országot. Munkanélküliség, szociális válság, korrupció, az egészségügy ellehetetlenítése jellemzi a baloldal tevékenységét. A megoldást nem az erőszakos, ökölrázó pártok jelentik, hanem a nyugodt, józan, határozott, kormányzati többséget és erőt felmutató pártszövetség, a Fidesz-MPSZ – áll a Fidesz közleményében.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.