- hirdetés -

Azt feszegeti: kinek és milyen érdeke fűződik az orosházi Jobbik tevékenységéhez.

A Jobbik úgy véli, a morális és gazdasági válságból kivezető út első lépése a társadalmi párbeszéd – ezzel az indokkal kétszer hívták vitára Dancsó Józsefet és Fetser Jánost, de egyelőre úgy tűnik, hiába.

091124_dancso_portrekepDancsó weblapján megjelent írásában úgy fogalmaz: „mindenkivel szívesen beszélgetek, politikusként kötelességem is azokkal tárgyalni, akik az ország jelenlegi katasztrofális helyzetéből való kiutat keresik. Ám kampányolni, megítélésem szerint, a választási időszakban kell, s ha már kampányvitát kezdeményezünk, azt az országgyűlési képviselő jelöltek között szerencsés lefolytatni”.

A politikus a következő kérdésekre keresné a választ a tisztánlátás érdekében: „Miért akar a Jobbik Fetser „Furkósbot” Jánossal vitázni, mikor ő már bejelentette visszavonulását?  Talán ők is része annak a szocialista stratégiának, hogy […] Fetser Jánosra tereljék a köz figyelmét, aki, miután eljátszotta a rosszfiú szerepét, félreáll, hogy Varga Zoltán a választások előtt néhány héttel fehér lovon (fekete Audin) belovagolhasson?”

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.