- hirdetés -

Az internetes közösséget is keresi a fideszes országgyűlési képviselő saját weblapjával.

Úgy tűnik, a politikusok is kezdik felismerni a net nyújtotta lehetőségeket, egyre többen indítanak blogot vagy saját weboldalt. Az egyik ilyen kezdeményezés dr. Dancsó József országgyűlési képviselő saját weboldala, a www.dancsojozsef.fidesz.hu melyet szerdán délelőtt mutatott be az érintett a sajtó képviselőinek.

– Pozitív és némileg úttörő jellegű dolgot indítunk el, tudomásom szerint ez az egyetlen olyan politikusi honlap a 6. számú választókerületben, mely aktívan működik és tartalmával hívja fel a figyelmet – mondta Dancsó.

Kiemelte, sokat gondolkodtak azon, hogyan lehetne becsatornázni olyan fórumokat, melyet eddig nem használtak információközlésre. Arra jutottak, hogy az interaktivitást és a közvetlen kapcsolatarást úgy a legjobb megoldani, ha önálló politikusi honlapot készítenek. Elhangzott, hogy a hivatalos alpolgármesteri fogadóórák ideje sokszor kevésnek bizonyul, így az internetet kihasználva 24 órás kapcsolatban lehet a választókkal.

A nyitólap képe az indulás napján
A nyitólap részlete az indulás napján

– Olyan vélemények és események is felkerülnek majd az oldalra, melyek nem mindig, vagy nem teljes terjedelemben jelennek meg a sajtóban. Ezekről a témákról így bővebben tájékozódhatnak az olvasók.

Az oldal a Fidesz égisze alatt fut, egy lapcsalád része. Azonban a megjelenő tartalmak már sajátságosak és helyiek lesznek, azokat Orosházán határozzák meg. Elképzeléseik szerint minden héten felkerül legalább egy bejegyzés, de ha olyan horderejű dolog történik, arról mindenképpen írni fognak. A választási kampányban pedig várhatóan heti több anyag is felkerül majd.

Dancsó külön kiemelte az általa írt köszöntőt:
– Teljesen új oldalamról ismerhetnek meg az olvasók. A köszöntőmben megfogalmazott dolgok nem csak személyes véleményeim, azokkal a mi politikai táborunkhoz kötődők is teljes mértékben azonosulni tudnak.

Arra a kérdésünkre, hogy hozzá lehet-e szólni az írásokhoz azt a választ kaptunk, hogy kommentelni nem lehet.
– A vendégkönyvet ajánlom mindenki figyelmébe, ha szeretné elmondani véleményét. Főképp konkrét témákban, ügyekben várok megkeresést, melyekre érdemben tudok reagálni. Ha valaki ehhez nevét és e-mail címét adja, annak személyesen is válaszolok a felvetett témára reagálva. Természetesen nem tiltjuk meg, hogy valaki fantázianévvel írjon véleményt, ez szíve joga. Az sem bánt, ha valamely tevékenységemet, mondatomat bírálják, de a sértegető bejegyzésekre nem akarok és nem is fogok reagálni. Emellett a bíróságra sem fogok rohangálni, ha valaki ezen a fórumon bírálja a munkámat – zárta gondolatait Dancsó Jószef.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.