- hirdetés -

A Munkáspárt orosházi szervezete ismertette választási programját. A felkészülésre kevés pénz jut.

A Magyar Kommunista Munkáspárt orosházi szervezete szerda reggel sajtótájékoztatón ismertette a választási programját. Kiss János területi elnök elmondta, a megyei elnökség minden választókerületben megbeszéli az adott feladatokat, a felmerülő problémákat.

Ennek ismeretében, a sajtótájékoztatót követően a megyei szervezet Orosházán tartotta az alapszervezetek vezetőinek összejövetelét.

Kevés pénz a választásokra

A Munkáspárt a legutóbbi választásokon nem érte el az 1 százalékot, vagyis nem jutott be a parlamentbe, és így állami támogatást sem kap. A párt kizárólag a tagdíjakból és a szimpatizánsok adományaiból tartja fenn magát.

– Ez azt jelenti, hogy minimális anyagi lehetőség áll a párt rendelkezésére, a választásokra való felkészüléshez – hangsúlyozta Kiss János.

A Munkáspárt céljai között szerepel, hogy minden választókörzetben jelöltet állítson, de elégedett lenne azzal is, ha megyei, országos és budapesti listát állíthatna. Kiss János a jelöltek tekintetében neveket egyelőre nem említett.

A Munkáspárt választási programjának legfontosabb elemei, az EU választás előtt megfogalmazott programjukra épül, melyet plakátokon, szórólapokon, személyes találkozások és  lehetőségek szerint köztéri rendezvények alkalmával szeretnének megismertetni a választópolgárokkal.

Kiss János városunk tekintetében a legfontosabb feladatnak a munkahelyteremtést tartja, e cél megvalósításának első lépéseit az úthálózat fejlesztésében, a mezőgazdaság helyreállításában látja.

A tájékoztatón Gál Ferenc megyei elnök is részt vett, aki elmondta, főként a negyvenes korosztály csatlakozik a párthoz, de Orosházán esély van arra is, hogy megalakuljon az ifjúsági tagozat.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.