- hirdetés -

Mulatós slágerek sztárjai, több ezer rajongó, fergeteges hangulat – dióhéjban így lehet összefoglalni az Alföld talán legnagyobb nyári fesztiváljának újabb koncertestéjét. A Fásy Mulató három és fél órán át szolgáltatta a talpalávalót Orosháza főterén, hatalmas sikerrel.

A négy hónapon át tartó bulisorozat péntek esti zúzása után – ahol az AB/CD aratott nagy sikert – szombaton a szervezők a mulatós slágerek szerelmeseinek kedveztek, hiszen július 21-én este, a Fásy Mulató nyolc fellépője szórakoztatta a nagyérdeműt Orosháza főterén, nem kevesebb mint három és fél órán keresztül.

Kiss László az Orosházi Nyár rendezvényszervezője elmondta, ezzel az estével a fesztivál több mint feléhez érkezett.
– Ez a koncert az egyik legkiemeltebb és leglátogatottabb eseménye a rendezvényhalmaznak, nagy várakozásokkal teli és izgalmas, hiszen húsz percenként tematizált előadók érkeznek a városba – tájékoztatott a szervező, majd hozzátette, az est folyamán színpadra lép Fásy Ádám, Kis Grófo, Csordás Tibi, Márió, Szingh Viki, a Cozombolis, Fásy Zsüliett és Nótár Mary is.

Több százan mulattak Fásy Ádámmal és csapatával a Főtéren (klikk a képre) Fotó: Kecskeméti Krisztina

A Fásy Mulató ötletgazdája, Fásy Ádám elmondta, haza érkezik, mikor Békés megyébe vagy városunkba látogat. 
– Gyomán születtem, a nagyszüleim pedig itt éltek Orosházán, így nekem gyermekkoromban sokáig Tótkomlós és Orosháza volt a nyári szabadság. Számomra ez a város egy kis ékszerdoboz Békés megye szívében – mondta mosolyogva Fásy Ádám.

Véleménye szerint már az ősmagyarok is mulattak.
–  Mindig megkülönböztet bennünket a világ bármely más népétől az, hogy ha összejövünk, egymásra borulva hol sírunk hol nevetünk, de jól érezzük együtt magunkat és nagyot tudunk mulatni – vélekedett Fásy Ádám.

Soha nem megy ki a divatból

Kiemelte, a Fásy Mulató generáción keresztül megjelent a televízióban, hiszen már több mint húsz éve létezik a műsor. 
– Szeretjük az embereket és ezt a szeretetet adjuk át a közönségnek, akik között több generáció is megjelenik egy-egy rendezvényen. Ez a lényeg, hogy fiatalok és idősek is átölelnek bennünket szeretettel és együtt énekelnek, mulatnak velünk – mondta Fásy Ádám.

Este hét órakor a Fásy Mulató kezdetét vette és robogott megállás nélkül az éjszakába. Az igazi mulatós slágerek és az énekesek is sorban következtek egymás után, a közönség pedig lelkesen kiabálta az ismert szövegeket. A rengeteg ember jelenléte és önfeledt jókedve pedig megmutatta azt, a mulatás soha sem megy ki a divatból. 

Videós összefoglalónkban megnézhetik, mit üzen Fásy Ádám az orosháziaknak:

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.