- hirdetés -

Lakossági fórumot és az Európai parlamenti választások kapcsán, illetve a vármegyei önkormányzati választás listájára aláírásgyűjtést szervezett a Mi Hazánk szombaton, április 27-én. Ez alkalomból Nagy Zsolt, a párt orosházi polgármesterjelöltje a városban köszöntötte Dócs Dávidot, a Toroczkai László vezette szervezet egyik alelnökét, országgyűlési képviselőt.

Az orosházi polgármesterjelölt megerősítette, hogy ő és kilenc képviselőjelölt társa leadta az induláshoz szükséges ajánlásokat. Nagy Zsolt lakossági kérdésekre reagálva kitért arra, hogy megírták a programjukat Orosházára, amelyet a lakossággal együtt szeretnének fejleszteni. Ebben kiemelt kérdés a munkahelyteremtés, ezzel összefüggésben a turizmusfejlesztés és a fiatalok helyben tartása is.

Dócs Dávid alelnök arról beszélt, hogy a Mi Hazánk országjárásra indult. – Egy nagyon fontos választás lesz június 9-én, nem csak a helyhatóságokban döntünk arról, hogy kik fogják majd vezetni a településeket, hanem arról is, hogy az Európai Unióba milyen vezetőket, milyen képviselőket küldjünk ki, milyen irányt vegyen majd az unió politikája. Megpróbálunk egy pártszövetséget építeni Európa-szerte, mert szeretnénk, ha a szuverenista erők kerülnének többségbe majd ezen a választáson. Láthatjuk, hogy a globalisták, akik jelen pillanatban vezetik az Európai Uniót, háborúba sodornák egész Európát, és az általuk képviselt szankciós politikának az egyetlen vesztese Európa lett és az európai állampolgárok. Ez a kérdés nagyon fontos szegmense a júniusi választásnak – hangsúlyozta az országos vezető.

Az alelnök arról is beszélt, hogy szeretnének minél nagyobb képviselőszámmal bekerülni a megyei közgyűlésekbe is, illetve, ha a helyhatósági választásokon a jelöltjeik is esélyt kapnának, akik szerinte valóban a „mi hazánkért, Magyarországért dolgoznának”.

– Mi azért jövünk el a végekre is, ide a Viharsarokba, Békés vármegyébe, hogy meghallgassuk a békési embereket, hogy elmondják, milyen problémákkal állnak szemben. Remélem, hogy ezen a választáson minél több emberünk fog majd tudni a helyi testületekbe is beülni, és elhozzák a Mi Hazánk programját akár ide Orosházára is – zárta gondolatait Dócs Dávid az orosházi program alkalmából tartott tájékoztatón.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.