- hirdetés -

Az orosházi 5. számú egyéni választókörzet augusztus 7-re kitűzött időközi önkormányzati képviselő választásán a Mi Hazánk Mozgalom jelöltje Nagy Zsolt.

A hivatalosan is nyilvántartásba vett jelölő szervezet a 44 éves, járműtartozékok, autófelszerelések értékesítésével foglalkozó Nagy Zsoltot indítja a képviselőségért.

A Mi Hazánk Mozgalom orosházi szervezetének elnöke csapatával együtt már május végén megkezdte a felkészülést, a kommunikációt és a kapcsolattartást az érintett városrész lakosságával, amit az ajánlások gyűjtésével folytatnak, hiszen csak a kellő számú aláírást követően válik hivatalosan is jelöltté az induló.

Nagy Zsolt indul a Mi Hazánk Mozgalom színeiben az időközi választáson (Fotó: Takács Csaba)

A kétgyermekes édesapa lokálpatriótának tartja magát, aki nemcsak a választókörzetet, hanem minden orosházit képviselni szeretne az önkormányzati döntéshozó grémiumban.
– A Mi Hazánk Mozgalom bekerült az országgyűlésbe, ezért is gondoljuk úgy, hogy pártunknak, azaz a harmadik útnak helye van az önkormányzati politikában is. Ugyanazt a konzekvens, konstruktív politikát folytatnánk az önkormányzatban, mint azt a parlamenti frakciónk is teszi. A tenni akarás felemelő érzése miatt vágtam bele a jelöltségbe. Mindig is foglalkoztattak az aktuálpolitikai kérdések. Kreatívnak, szókimondónak, elhivatottnak és nem utolsósorban szívós érdekérvényesítőnek tartom magam, ha arról van szó, hogy kijárjak valamit a körzetemért – mondja magáról Nagy Zsolt.

Az eddig összegyűjtött igények szerint a Liget utcai kiszáradt záportározó újraélesztését vagy egy új közösségi tér kialakítását, a Március 15. tér parkosítását, illetve a Vásárhelyi úti kerékpárút felújítását és a rendszámtábla nélküli járművek köztéri parkolásának megszüntetését látja fontosnak az induló.

Nemcsak választókörzetét, minden orosházit képviselne (Fotó: Takács Csaba)

Mint mondja, az alázatos munkában hisz, mottója a jó ügy mellé állni, ezért, ha bekerülne a testületbe, akkor ami jó a városnak és a lakosságnak, azt megszavazná.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.