- hirdetés -

Korábban már több alkalommal is hírt adtunk az orosházi Németh Imre Alapítvány munkájáról, tevékenységéről, most pedig egy újabb jó hírről számolt be a szervezet. A rangos Civil Díj 2024 döntősei közé kerültek.

Az alapítvány elnöke, Mészáros Melinda elmondta, hogy közel 170 egyesület nyújtott be pályázatot, közülük összesen 27 alapítványt vagy szervezetet választottak ki az országos döntőbe. Egy szakmai zsűri állította össze a döntősök listáját, több kategóriában, a Németh Imre Alapítvány a Legnagyobb hatású projekt kategóriában került a döntősök közé, az elmúlt évek során robotika teremmel és IT-eszközökkel is támogatta a jövő generációját.

– Jó érzés, hogy döntősök lehetünk és jó érzés az is, hogy olyan civil szervezetek társaságához csatlakoztunk ezzel, mint a 10 millió Fa Alapítvány (országos faültetés 100 iskolában mintegy 1000 gyermek részvételével), Szentiváni Öko Szeglet Egyesület (adománygyűjtés a tiszta levegőért, egészségünkért) és az Utcáról Lakásba Egyesület (Lakhatást Most Lakásügynökség) – sorolta az alapítvány elnöke.

A díj odaítélése több részből áll majd. Egyrészt a Nők Lapja Cafén április 10. és május 10. között tartanak majd egy közönségszavazást, valamint a szakmai zsűri dönt majd arról, hogy kategóriánként ki lett a győztes.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.