- hirdetés -

Kilenc egyéni körzetben saját jelöltet indít a Közösen Orosházáért Lokálpatrióta Mozgalom, a 9-es választókerületben pedig egy független jelöltet támogatnak, így nem indítanak vele szemben saját képviselőjelöltet – tájékoztatta lapunkat dr. Szabó Ervin független polgármesterjelölt, aki a helyi szerveződéssel együttműködésben méretteti meg magát a június 9-i önkormányzati választáson.

A Mozgalom égisze alatt indulók változást akarnak, cselekvésre készek, nem ígérik le a csillagokat az égről, nem hirdetnek igét, és nem kívánnak megváltani senkit – adta hírül a csapat első embere, dr. Szabó Ervin.

Szabóval az élen indul a Mozgalom
A tájékoztatás szerint a Közösen Orosházáért Lokálpatrióta Mozgalom jelöltjei pártpolitikamentes, a lakosság érdekeit szem előtt tartó településirányítást ígérnek győzelemük esetén. Dr. Szabó Ervin szerint az egyéni körzetekben indulók hétköznapi emberek, akik itt élnek már hosszú évek óta, szeretik és ismerik a várost annak minden szépségével és hibájával együtt. Ahogy maga a polgármesteri székért induló politikus, úgy a csapattagok is élhetőbbé, jobbá szeretnék tenni a várost. Dr. Szabó Ervin, fontosnak tartja kiemelni, hogy születésétől kezdve itt él, tisztában van az itt élő emberek problémáival, vágyaival. Saját bevallása szerint indulása mögött választói megkeresések állnak. Ugyanakkor a korábbi választási eredményeire is alapoz, miszerint 2019-ben 155 szavazat hiányzott ahhoz, hogy nyerjen az önkormányzati választáson.

A Közösen Orosházáért Lokálpatrióta Mozgalom jelöltjei: 1. választókerület Czirle Sándor, 2. választókerület dr. Szabó Evin polgármesterjelölt és képviselőjelölt, 3. választókerület Gáspár Ildikó, 4. választókerület Csepregi Róbert, 5. választókerület Lengyel Attiláné Halász Rita, 6. választókerület Gigaczné Benke Ildikó, 7. választókerület Breznyik Zsolt, 8. választókerület Lénárt Zoltán, 9. választókerületben a függetlenként induló Gulyás-Szabó Krisztinát támogatják, 10. választókerület Karsai Tibor Pál.

Fotón: a Közösen Orosházáért Lokálpatrióta Mozgalom jelöltjei

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.