- hirdetés -

Minden orosházi választókerületben állít jelöltet a Válaszd Orosházát! civil összefogás és a demokratikus ellenzéki pártok együttműködése – tájékoztatott Raffai János polgármesterjelölt, aki szerint a legszélesebb körű felhatalmazással indulnak a júniusi önkormányzati választáson.

Az összefogás első embere arról is hírt adott, hogy a képviselőségért indulók a bemutatkozást követően már minden választókerületben megkezdték a munkát, utcáról utcára járnak, a következő évek feladatairól egyeztetnek a választópolgárokkal.

– Arra törekszünk, hogy minél szélesebbre nyissuk az összefogás ajtaját, hogy velünk minden tettre kész városlakó megtalálja a küldetését, feladatát Orosháza szolgálatában – fogalmazott a Válaszd Orosházát! polgármesterjelöltje. Raffai János arra is felhívta a figyelmet, hogy várják mindazokat, akiknek a FIDESZ leváltása fontosabb, mint a személyes ambícióik, támogassák az összefogás harcát. A Válaszd Orosházát! civil összefogás és a demokratikus ellenzéki pártok képviselőjelöltjei:

1. választókerület Raffai János polgármesterjelölt és képviselőjelölt
2. választókerület Bodóczi András
3. választókerület Busa Péter
4. választókerület Németh Sándor István
5. választókerület Vokanics Mária
6. választókerület dr. Sinóros Sándorné
7. választókerület Horváth Henrietta
8. választókerület Mojsza József
9. választókerület Keresztes István
10. választókerület Márkus Antal

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.